Felnémetet jelző kiegészítő táblákat helyeztek el a városrész határainál.

Forrás: www.tveger.hu

5 hozzászólások Felnémetet jelző tábla avatás

 • mészáros Judit szerint:

  T.Rázsi Botond Képvielő Úr!
  Nagyon szomorú amit a Felnémeti tábla kihelyezésével csináltak.Nem az első Felnémeti ház előtt “Lerakott”" táblától volt Felnémeti terület amit Egerhez való csatoláskor elvettek ill egybeolvasztottak Egerrel.Magának ezt tudnia kéne!!!!A földhivatalnál meg vannak a régi papírok.A Csebokszári városrész 3/4-e a Felnémeti káposztásföldre épült.EZt miért “felejtette” el???Ez az igazság.

 • Dóra Zoltán szerint:

  Bocsánat. Helyesen: Tárkányi út. Gyorsan elrepült a hozzászólás.
  D. Z.

 • Dóra Zoltán szerint:

  A jelzőtábla kihelyezését én is helyeslem. Bár egrinek is büszkeség lenni, meg kell őrizni a “felnémetiséget”. Sajnos, már kevés tárgyi emlék őrzi az egykori falu jellegét. Jó azonban tudni , hogy vannak hagyományőrzők, akikről mindig szívesen olvasok a honlapon.
  Erdélyi László bejegyzésével egyetértek. Még annyit teszek hozzá, hogy a belvárosi közterület nem út, hanem utca, és az egykori pap költőről kapta nevét, a tárkányi út pedig irányt is jelez, azaz Felsőtárkány felé vezet.
  Jó munkát kívánok a hagyományőrző “felnémetyieknek”: Dóra Zoltán

 • Erdélyi László szerint:

  A Felnémeti Derűs Alkony blogjában Fügedi József elnök helyettes úr írásában és nagyon szép fotó sorozata előtt felsorolta a FELNÉMET tábla kihelyezésének helyszíneit,de a TÁRKÁNYI BÉLA út nem FELNÉMETEN van,így ott táblát sem helyeztek el, hanem EGER belvárosában a Klapka György utcáról is nyílik,
  FELNÉMETEN csak simán TÁRKÁNYI út van, valószínű az elnök helyettes úr elírta. Üdvözlettel! Erdélyi László

 • Farkas Jánosné szerint:

  Nagyon örülök neki,mert Felnémet mindig is Felnémet fog maradni! Gratulálok a kezdeményezőnek és akik végre hajtották!
  Most már csak a kerékpár út hiányzik amit évek óta ígérnek, pedig már nem sok hiányzik belőle a LIDL-től kellene csak folytatni. Remélem erre is sor kerül nem sokára!!! :wink:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rendelési időpontok

Naptár

2024. június
H K S C P S V
« ápr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930